Pedofil? Våldtäktsman?

I min ungdom kände jag en person, då 18 år, som till synes var tillsammans med alla flickor i staden ungefär när de fick bröst. De var så vitt jag minns i 10-12-årsåldern. Det som förvånar mig är att jag inte känner till någon som tyckte illa om hans förehavanden. När jag senare träffat hans före detta flickvänner och fört personen på tal har alltid ett varmt leende dykt upp i deras ansikte.

Annonser

4 kommentarer

Filed under politik

4 responses to “Pedofil? Våldtäktsman?

  1. Om det sker under puberteten så är väl den rätta termen hebefil, men hursomhelst är beteendet förkastligt. Tioåringar är barn och inte alls redo för någon sådan relation med en brunstig artonåring.

    Vad skulle du själv säga om din tioåriga dotter kom hem med en artonåring?

  2. erlinghellenas

    Visst, han var ju sannolikt en serievåldtäktsman även enligt dåtidens lagstiftning, så det är ju mystiskt att han kunde hålla på utan att föräldrar reagerade och han blev dömd, och att inte hans stackars offer visste att det var synd om dem. Det är ju därför jag fortfarande funderar på detta och skriver min lilla artikel.

  3. erlinghellenas

    Man kan förstås undra om de här grabbarnna finns i varje stad, och om de kanske inte går att hindra hur mycket man än lagstiftar?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s